....................................

....................................

Emmas KostrÄdgivning

....................................

Matkontrollanten

....................................

Alvehamn

Moderna tygblöjor är bekväma, snälla mot hud och miljö (och plånboken!)

Vi blir jätteglada oavsett vilka tygblöjor du testar eftersom majoriteten av de tygblöjor som säljs i Sverige är ett bättre val än engångsblöjor - oavsett om man tänker på hälsan, miljön eller ekonomin. Men självklart blir vi ännu gladare om du väljer just Alvehamns tygblöjor!

Alvehamn söker just nu återförsäljare i hela Sverige och Norden.

GömmaKablar

Du som har tröttnat på alla omkringliggande kablar, som känner dig osäker på hur man kopplar ihop alla delar på en hemmabio eller hellre låter någon annan installera. Du som är osäker på vilket märke eller modell av hemelektronik som motsvarar dina behov eller som gärna vill ha bättre kvalitet på dina saker men vet inte vad du ska ha.

Vi gör så dina kablar försvinner till viss del, hjälper er att montera ihop er hemmabio eller allmänna råd runt ditt nya teknik hem.

Kontakta oss snarast så kommer vi ut för en kostnadsfri besiktning inom Stockholm Län.

Emmas Kostrådgivning

Emmas Kostrådgivning med bas i sydöstra Stockholm jobbar för att främja hälsan hos alla människor, barn som vuxna. Vi genomför föreläsningar i kost och näringslära för företag, organisationer eller föreningar.

Självklart har vi även privata kostrådgivningmöten för kort sikt eller för längre uppdrag

Hemsida är under uppbyggnad, kontakta emma@lv-help.com så hjälper vi er

Matkontrollanten

Är ett nytt uppstartat företag med inriktning att kunna informera vad diverse matprodukter innehåller och vad det innebär. Företaget är under uppbyggnad.